Maandagavond heeft de politie in Rotterdam drie mannen gearresteerd voor mogelijke betrokkenheid bij een schietpartij op de Menanderstraat. Bij de schietpartij raakte één persoon gewond.

Rond 18.15 uur kwamen er meerdere meldingen binnen bij de politie dat er geschoten zou worden in de Menanderstraat ter hoogte van Sophoclesstraat. Agenten gingen hier direct met hoge spoed naar toe en troffen in een nabijgelegen clubhuis een gewonde man aan. Hij bleek te zijn geschoten in zijn onderlichaam. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Direct na de schietpartij startte de politie een groot onderzoek. Met behulp van getuigen kon een signalement worden samengesteld van de daders. Met die informatie gingen agenten de straat op en ter hoogte van station Lombardijen werden drie mannen gezien die voldeden aan het signalement. Het drietal is aangehouden. Hun identiteit alsmede die van het slachtoffer is nog onbekend. Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl