Audi RS6, horloges en geld in beslag na vondst brandblussers met heroïne in Rotterdam

De politie heeft in een onderzoek naar drugshandel een partij heroïne aangetroffen in brandblussers. Bij de actie heeft de politie onder meer geld, een Audi RS6 en dure horloges in beslag genomen.

Naar aanleiding van een lopend onderzoek heeft de politie in Rotterdam op dinsdagavond een pand doorzocht aan de Hoekersingel. Eenmaal binnen werden drie mannen aangetroffen en aangehouden. Tijdens de doorzoeking werden spullen gevonden die gebruikt worden om drugs mee te versnijden en te verpakken.

In diezelfde woning stond een lege brandblusser met sporen van vermoedelijk heroïne. De politie zag een 48-jarige verdachte in de omgeving lopen. Hij had een sporttas met brandblussers bij zich. Deze bleken wél gevuld. Niet met bluspoeder, maar met zo’n 16 kilo heroïne.

Verder onderzoek leidde ook nog naar een bedrijfspand aan het Weena in het centrum van de stad. Daar werd een due Audi RS6 met valse kentekenplaten aangetroffen. De auto is samen met de drugs, twee dure horloges van Rolex en Cartier en contant geld in beslag genomen. De vier verdachten van 17, 26, 28 en 48 jaar zitten vast.