Autopsierapport bevestigt dat miljardair Jeffrey Epstein zichzelf heeft opgehangen in cel

Miljardair Jeffrey Epstein die dood in zijn cel werd gevonden heeft zichzelf opgehangen blijkt nu uit het autopsierapport.

Het lichaam van Epstein werd op 10 augustus aangetroffen in zijn cel. Direct na de vondst ontstonden er geruchten en complottheorieën omtrent zijn dood. Na een uitgebreid onderzoek is nu gebleken dat de doodsoorzaak zelfdoding is geweest. De van misbruik verdachte Epstein heeft zichzelf opgehangen.

De zakenman zit al enige tijd vast op verdenking van het misbruiken van tientallen minderjarige meisjes. Eerder zou hij in zijn cel al een zelfmoordpoging hebben gedaan. Na de eerste poging zijn er maatregelen genomen om een tweede poging te voorkomen maar die zijn korte tijd later weer ingetrokken. Niet lang voor de dood van Epstein werd ook nog zijn celgenoot om onverklaarbare reden overgeplaatst.

Het onderzoek naar de dood van de miljardair en zijn vermeende misbruik is nog in volle gang. Zijn Caribische privé-eiland is vlak na de dood van de zakenman doorzocht door de FBI. De autoriteiten kijken nu wie de handlangers van Epstein waren om hen voor de rechter te gaan brengen.