Motorclub Bandidos opent een tweede chapter in Nederland. Na een afdeling in Sittard vestigt de motorclub zich nu ook in Alkmaar. Dit meldt Bandidos MC op hun website.

Ongeveer twee weken geleden openden de Bandidos hun eerste chapter in Nederland. De afdeling Sittard van No Surrender stapte toen over naar de Bandidos. In Alkmaar is nagenoeg hetzelfde gebeurt want daar stapte de gehele Alkmaarse afdeling van No Surrender over naar de Bandidos. Klaas Otto heeft inmiddels bevestig dat alle leden van de afdeling Alkmaar van zijn club de overstap hebben gemaakt. Ze zijn nu lid van de Bandidos Prospect Chapter Alkmaar.

Klaas Otto meldt dat er na de afdelingen in Sittard en Alkmaar niet nog meer leden van No Surrender naar de Bandidos zullen overstappen. “Alkmaar was vanaf het begin af aan een zorgenkindje. Ze zijn zelf een paar weken geleden opgestapt omdat we ze links lieten liggen. Ze waren er in een jaar tijd niet eens in geslaagd een motorrijbewijs te halen. Ik ben blij dat ze weg zijn”, aldus Otto.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl