Beelden dodelijke steekpartij zussen Den Bosch live gestreamd op Instagram

Een dodelijke steekpartij in Den Bosch blijkt live te zijn gestreamd op Instagram.

Bij de politie kwam zaterdagavond rond 19.50 uur melding binnen van een geweldsincident aan de Slagersdreef. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gegaan en troffen een zwaargewonde vrouw aan. De 20-jarige vrouw werd gereanimeerd en ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Alle hulp mocht niet baten en het slachtoffer is ter plekke overleden.

De politie startte een onderzoek en heeft een 21-jarige vrouw aangehouden. Het slachtoffer en de verdachte zijn halfzussen van elkaar en woonachtig op hetzelfde adres. Uit eerste onderzoek blijkt dat het incident in de eigen woning is begonnen. Het slachtoffer zag tijdens de steekpartij kans om naar de buren te vluchten, maar overleed uiteindelijk daar in de woning. Ook een hond raakte gewond bij het incident. De hond werd door een dierenambulance overgebracht naar een dierenziekenhuis in Waalwijk voor medische behandeling. Naar omstandigheden gaat het volgens een woordvoerder van de politie nu goed met de hond.

Uit het onderzoek blijkt dat beelden van de steekpartij en het slachtoffer live zouden zijn gestreamd via Instagram. Er gaan volgens de politie screenshots rond van het overleden slachtoffer in verschillende groepen op WhatsApp. Mensen die de beelden krijgen toegestuurd worden opgeroepen om deze te verwijderen en niet te delen.