UPDATE: Beelden schutters Mocro Maffia liquidatie camping Kerkdriel op tv

In het onderzoek naar de ‘Mocro Maffia’ liquidatie van de 27-jarige Chahid Yakhlaf gaat de politie beelden tonen op televisie. Het gaat om bewakingsbeelden van de camping in Kerkdriel waar twee mannen de slachtoffers met automatische vuurwapens onder vuur hebben genomen.

De politie meldt dat op de beelden onder meer te zien is dat twee onbekende mannen enige tijd voor de liquidatie op het parkeerterrein bij de toegangspoort aanwezig zijn. Het tweetal houdt de toegang en slagboom lange tijd in de gaten. Wanneer rond kwart over zes het slachtoffer aan komt rijden met zijn auto om het terrein te verlaten, worden de inzittenden van korte afstand onder vuur genomen door beide mannen. Na de kogelregen rijdt de auto van het slachtoffer met hoge snelheid het terrein af. Daarnaast worden er beelden getoond van voor 31 december waarop ook twee onbekende mannen te zien zijn. De politie hoopt dat de kijkers de mannen herkennen.

Op oudejaarsavond werd Chahid Yakhlaf beschoten door twee mannen met automatische vuurwapens. Ten tijde van de schietpartij zat hij samen met twee anderen in een auto. De andere mannen raakten lichtgewond. Chahid bezweek later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. In 2014 overleefde het slachtoffer een eerdere aanslag op zijn leven.

UPDATE: De politie heeft bekendgemaakt dat er een verdachte is aangehouden in het onderzoek naar de liquidatie op de camping in Kerkrdriel.