Beelden van verdachten steekpartij Hoek van Holland

Op 18 november van dit jaar is een taxichauffeur 27 keer gestoken toen hij aan het werk was in Hoek van Holland. Het rechercheteam dat de ernstige en laffe misdaad  onderzoekt heeft bewakingsbeelden vrijgegeven van twee verdachten.

Op de camerabeelden is een meisje en een jongen/man te zien lopend door het centrum. Volgens de taxichauffeur, die zwaargewond raakte na de steekpartij, zijn de twee op de foto degene die hem hebben belaagd.

Op zondag 18 november pikte de taxichauffeur rond 18:00 een man en vrouw op bij het station  in Hoek van Holland voor een rit naar Rotterdam. Maar bij de Harmoniestraat vroegen de twee  de chauffeur om te stoppen, en begon de verdachte op de 21-jarige taxichauffeur in te steken. Ondanks alle verwondingen lukte het de chauffeur om uit te stappen en toen gingen zijn laffe belagers er als een speer vandoor. Het slachtoffer raakte zwaargewond maar is inmiddels buiten levensgevaar.

Signalement van de daders:

Het zou gaan om een blanke man met een bril tussen de 25 en 30 jaar, 1.70m tot 1.80m lang en kort donker haar.

Het meisje is rond de 20 jaar, tussen de 1.60-1.65m lang, mager, halflang zwart haar en een jas met bontkraag. En ze had een neuspiercing in de vorm van een knopje of bolletje.

De man sprak gebrekkig Engels en Duits. Het slachtoffer denkt dat de twee uit Polen komen.

Klik hier voor foto’s van verdachten.