Bejaarde (78) beroofd na babbeltruc

In Tilburg is een bejaarde vrouw door een brutale dievegge op slinkse wijze bestolen van een gouden hanger die zij aan een ketting droeg. Middels een babbeltruc wist zij de 78-jarige vrouw te beroven van haar sieraad.

De bejaarde Tilburgse wandelde op de kruising Brucknerlaan en Schubertstraat toen een vrouw achterin een donkergekleurde auto met een witte kenteken haar aansprak. Zij vroeg in het Engels de weg naar het ziekenhuis. Nadat het slachtoffer de weg had uitgelegd stapte de vrouw uit de auto en probeerde een ketting om de nek van het slachtoffer te hangen.

De Tilburgse probeerde ondertussen de vrouw van zich af te houden en hield haar eigen kettingen stevig vast. Op een gegeven moment voelde ze dat de brutale dievegge hieraan trok waardoor de ketting brak. Intussen ontfutselde de roofster de gouden hanger die aan de gebroken ketting hing en ging er snel vandoor in de auto in de richting van de Schubertstraat.

De bestuurder van de auto was een man met een getinte huid en kort haar. Hij is tussen de 40 en 50 jaar met een glad geschoren gezicht. De straatroofster had zwart haar tot op de schouders en een getinte huis en is begin 40 jaar. Een tweede vrouw die in de auto bleef zitten tijdens het voorval had eveneens een licht getinte huis en zwart haar tot op de schouders en was ook begin 40.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl