Alleen maar 500 euro briefjes! © Crime-Nieuws.nl

Bejaarden krijgen per ongeluk doos met miljoenen euro’s drugs thuisbezorgd

In Australië heeft een bejaard echtpaar een bijzonder pakketje thuis gekregen. De nietsvermoedende man en vrouw kregen een doos vol met harddrugs opgestuurd.

De twee hadden niets besteld maar kregen recent een doos thuis bezorgd in Melbourne via de post. Toen het stel de doos openmaakte zagen ze wit poeder liggen. Omdat ze het niet vertrouwden besloten ze de politie op te bellen. Daarop zijn agenten ter plaatse gekomen en hebben een onderzoek ingesteld.

Na onderzoek bleek het te gaan om 20 kilogram methamfetamine ook wel crystal meth genoemd. In Australië is de drug veel waard en de partij zou om en nabij de 10 miljoen Australische dollars (ongeveer 6 miljoen euro) opleveren. Na de inbeslagname is het onderzoek voortgezet.

Dit leidde uiteindelijk naar een verdachte die in de buurt van het ouder echtpaar woonde. De 21-jarige man is bij een inval aangehouden. In zijn woning werd nog meer drugs aangetroffen en in beslag genomen. De politie is ervan overtuigd dat de bejaarden niets te maken hadden met de drugs.