Beruchte Britse gangster aangehouden in Amsterdam

In Amsterdam is één van de meest beruchte Britse gangsters, Patrick Adams, samen met zijn vrouw Constance aangehouden. Het stel werd al enige tijd gezocht inzake een moordaanslag in 2013. Dit melden verschillende Britse media.

Volgens diezelfde media zou de beruchte crimineel afgelopen vrijdag al zijn aangehouden. Hij en zijn vrouw zouden nu in afwachting van uitlevering zijn. De Amsterdamse politie en/of het OM hebben hier nog niets over naar buiten gebracht. Het is ook niet duidelijk waar het stel zou zijn aangehouden.

Tegen de crimineel en zijn vrouw had de Britse recherche een arrestatiebevel uitgevaardigd. De Britse autoriteiten vermoeden vanaf het begin al dat het stel of in Spanje of in Amsterdam zou zitten zoals vele voortvluchtige Britse criminelen.

Het stel wordt onder meer gezocht voor hun mogelijke betrokkenheid bij een moordaanslag in het noorden van Londen in december 2013. Patrick Adams behoort tot een beruchte en alom bekende Britse misdaadfamilie die de Adams crime family of het A-team wordt genoemd. Patrick is het broertje van drugsbaron Terry Adams een zeer bekende en beruchte figuur in de Britse onderwereld.

Beruchte Britse gangster aangehouden in Amsterdam