Beruchte Mexicaanse drugsbaas ‘Chino Antrax’ opgepakt op Schiphol

Op luchthaven Schiphol is op verzoek van de Amerikaanse autoriteiten een Mexicaanse drugsbaas opgepakt. De man wordt verdacht van diverse drugsdelicten in Californië en geldt als een belangrijk lid van het beruchte Sinaloa kartel.

Volgens de openbaar aanklager in San Diego gaat het hier om Jose Rodrigo Arechiga Gamboa beter bekend als ‘Chino Antrax’. Hij wordt gezien als één van de leiders van het beruchte Antrax-moordcommando. De groep wordt verantwoordelijk gehouden voor vele moorden waaronder die op drie mannen in 2011. Hun lijken werden toen aan een brug in het noordwesten van Mexico gehangen.

De 33-jarige ‘Chino Antrax’ zit op dit moment nog steeds vast in een Nederlandse cel waar hij wacht op zijn uitlevering aan de VS. Hij werd eerder deze week opgepakt toen hij op Schiphol aankwam op een vlucht uit Mexico-Stad.

Klik hier voor het persbericht van de Amerikaanse autoriteiten omtrent de aanhouding van Jose Rodrigo Arechiga Gamboa alias ‘Chino Antrax’.

Het is algemeen bekend dat Mexicaanse drugskartelleden nogal gek zijn op social media. Ze twitteren en facebooken er lustig op los. Zo zou de beruchte ‘Chino Antrax’ niemand minder dan jamesbond5_7 op instagram zijn. Op de foto’s is een onherkenbare man te zien die erg lijkt te genieten van het leven. Die onherkenbare man is volgens bronnen niemand minder dan Jose Rodrigo Arechiga Gamboa oftewel ‘Chino Antrax’. Afgaande op zijn foto’s moeten we concluderen dat misdaad wel degelijk loont.


http://instagram.com/p/inOPXfJoin/
http://instagram.com/p/eP4fAdpovp/

http://instagram.com/p/eP4kO5Jov0/

http://instagram.com/p/eP5ItOJohE/

http://instagram.com/p/eP5MUCJohI/

http://instagram.com/p/ehFA8QJoih/

http://instagram.com/p/e0UkDEJoiw/

http://instagram.com/p/gzX52SJopy/

http://instagram.com/p/gwxAA7Jooj/

http://instagram.com/p/iK5nXhpokM/

http://instagram.com/p/ih75kSJosm/

http://instagram.com/p/eqQVcbpoot/

http://instagram.com/p/e26aI9Joj1/

http://instagram.com/p/iEs1DRJoh9/

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl