Big shoppers vol met cash gepakt bij inval in Rotterdam na melding getuige

De politie in Rotterdam heeft na een melding van een getuige een grote hoeveelheid cash geld aangetroffen in big shoppers. Het gaat in totaal om meer dan 100.000 euro.

Een getuige belde vrijdagavond rond 20.30 uur de politie nadat hij ruzie hoorde in een woning. De melder vertelde dat er mogelijk een vuurwapen in het spel zou zijn. De politie stelde direct een onderzoek in en is naar de betreffende woning aan de Meester Willemstraat gegaan.

De agenten zagen drie mannen die voldeden aan het signalement en hebben de verdachten met getrokken wapens aangehouden. Na onderzoek bleek dat het drietal niets met de ruzie te maken had en zijn de verdachten weer vrijgelaten. Verder onderzoek leidde uiteindelijk tot een doorzoeking in de betreffende woning.

Agenten troffen in het pand meerdere boodschappentassen met cash geld aan. In totaal bleek er ruim 100.000 euro in de tassen te liggen. Verder nam de politie ook een kilogram drugs in beslag. Een vuurwapen waar de getuige het over had is niet aangetroffen. De politie heeft een 20-jarige man aangehouden en heeft een onderzoek ingesteld naar de geld- en drugsvangst.