UPDATE 2: Bloedbad op Curaçao na wraakactie voor moord op rapper

Afgelopen nacht is op Curaçao een bloedbad aangericht bij een wraakactie voor de liquidatie van rapper Small V. Bij de schietpartij kwam een zwangere vrouw en een vijfjarig kind om het leven. Een man en een 3-jarig kind raakten zwaargewond.

Dat meldt misdaadjournalist.nl. De schietpartij zou een wraakactie zijn geweest voor de liquidatie van rapper Small V. De omgekomen man zou de broer zijn van een vermeende schutter van Small V. Omdat ze hem niet konden vinden hebben ze zijn broer gepakt.

Ten tijde van de moordaanslag was ‘de broer van’ samen met zijn zwangere vrouw en twee kleine kinderen in het voertuig. De schutters openden het vuur en zouden zeker dertig kogels hebben afgevuurd. De zwangere vrouw en een 5-jarig kind werden dodelijk geraakt. De broer van kreeg een kogel in zijn hoofd maar heeft de schietpartij overleefd. Ook een 3-jarig kind werd geraakt en vecht nu voor haar leven in een ziekenhuis. De baby van de zes maanden zwangere vrouw is uit haar buik gehaald en kon worden gered.

(UPDATE)

In eerste instantie was er weinig informatie over de bloedbad te vinden in de Curaçaose media. Maar op 721news staat een uitgebreid bericht over de schietpartij in het Papiaments en in het Engels inclusief foto’s.

(UPDATE 2)

De omgekomen zwangere vrouw Janisairah Jano zat volgens het AD op het Zadkine in Rotterdam en volgde daar de opleiding secretariële beroepen. Daarnaast melden ze dat de baby het niet heeft overleefd. Dit is vooralsnog niet helemaal duidelijk op dit moment.