UPDATE 4: Bloedbad in Parijs bij schietpartijen met AK-47’s

Bij meerdere schietpartijen in Parijs is een bloedbad aangericht. Er zouden zeker achttien doden en zeven gewonden zijn gevallen. Het heeft er alle schijn van dat het hier gaat om een gerichte aanslag.

Bij het Place de la Republique liep een dader met een kalasjnikov een restaurant binnen en schoot mensen dood. Bij Rue de la Fontaine au Roi en Rue de Charonne zijn ook schoten gelost. Dit heeft de politie bevestigd.

Bij Stade de France zijn meerdere explosies gehoord. Een speciale eenheid van de Franse politie is op jacht naar de schutters. De politie heeft gevraagd alle inwoners dekking te zoeken in de gebouwen.

Alle bars, restaurants en terassen in de buurt van de rue Bichat in het tiende arrondissement worden geëvacueerd. Wat er precies aan de hand is en wie hier achter zitten is vooralsnog niet te zeggen.

(UPDATE)

Zeker 30 doden melden verschillende Franse media. Meeste doden zouden zijn gevallen in theater.

(UPDATE 2)

Minstens zestig doden bij aanslagen in Parijs. 100 personen zouden worden gegijzeld in La Bataclan, een van de beroemdste concertzalen in Parijs.

(UPDATE 3)

Gegijzelde in Le Bataclan theater ligt zwaargewond op de 1e etage. Overval zouden lijken liggen. Mensen worden één voor één doodgeschoten.

(UPDATE 4)

Bij de aanslagen in Parijs zijn zeker 127 mensen gedood en 254 mensen gewond geraakt. De meeste slachtoffers vielen in het Bataclan theater. De daders hebben daar een bloedbad aangericht en mensen 1 voor 1 doodgeschoten.