© Instagram (@floydmayweather)

Bokser Floyd ‘Money’ Mayweather beschuldigd inzake diefstal miljoenen aan sieraden

Bokser Floyd ‘Money’ Mayweather wordt beschuldigd van de diefstal van miljoenen aan sieraden.

Volgens The Blast wordt Mayweather door zijn ex-verloofde Shantel Jackson beschuldigd van het stelen van ruim drie miljoen dollar aan sieraden. Het gaat om een ring van 2,5 miljoen, oorbellen van 250K, een Chanel horloge van 32K, een diamanten armband van een 100.000 dollar, een diamanten ketting van 20K en een Louis Vuitton ketting van 20.000 dollar.

Daarnaast gaat het ook nog om een aantal Rolex horloges en diamanten kettingen. Hiervan zijn geen prijzen genoemd in de aanklacht. Het moet natuurlijk wel gezegd worden dat de vermeende ‘gestolen’ sieraden niet door Shantel Jackson zelf zijn aangeschaft. De Rolexen en alle diamanten zijn gekocht door de bokser of mensen die voor hem werken.

De mensen rond Floyd Mayweather hebben nog niet gereageerd op de nieuwe aantijgingen. Eerder had de bokser al een claim ingediend tegen zijn ex-verloofde in verband met het gebruik van zijn creditcards zonder toestemming en het stelen van geld. De vrouw, Shantel Jackson, ontkent ooit aankopen te hebben gedaan zonder toestemming van ‘Money’ Mayweather.

Dit bericht bekijken op Instagram

Motivation Mayweather

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather) op