Lijntjes cocaïne © crime-nieuws.nl

Bolletjesslikker al poepend op heterdaad gepakt in hotel Tilburg

De politie in Tilburg heeft een bolletjesslikker op heterdaad gepakt toen hij in een hotel bezig was met het uitpoepen van bolletjes cocaïne. Drie andere mannen zijn ook aangehouden. De politie denkt met de aanhoudingen een smokkelroute vanuit de Antillen te hebben opgerold.

Agenten startten een onderzoek na een tip over drugssmokkel vanuit de Nederlandse Antillen. Een 40-jarige man uit Tilburg werd op heterdaad gepakt toen hij in het hotel bezig was de smokkelwaar uit zijn lichaam te krijgen. Een team van de politie deed een inval en troffen de man op de wc aan.

Met een ambulance is hij vervolgens naar een ziekenhuis gebracht waar hij de rest van de cocaïne heeft uitgepoept. Het ging in totaal om 89 bolletjes met elke ongeveer 7 gram pure cocaïne erin. Drie Tilburgers van 39 (2x) jaar en 45 jaar zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de drugssmokkel.

Er zijn in diverse woningen waar de verdachten ingeschreven stonden of vaak verbleven invallen gedaan. Er zijn nog enkele tientallen grammen drugs gevonden, een geldbedrag en enkele plakken hash. Ook stonden er attributen die gebruikt worden om drugs te versnijden en te verdelen. De politie onderzoekt de zaak.