Boze bestuurder slaat 16-jarige vrijwillige verkeersregelaar buiten bewustzijn

Een bestuurder heeft in Nijmegen een meisje van 16 buiten bewustzijn geslagen. Het slachtoffer was een vrijwillige verkeersregelaar.

Het meisje had de man aangesproken op het feit dat hij niet op het parcours mocht komen. De boze bestuurder had daar maling aan en werd boos omdat hij niet bij zijn visstek mocht. Het meisje kreeg vervolgens een klap in haar gezicht. Hierdoor raakte ze even buiten bewustzijn. De politie is nu op zoek naar de man die het nodig vond om een meisje te slaan.

‘Als jij jezelf stoer genoeg vindt om als volwassen man een 16-jarig meisje neer te slaan, dan moet je ook zo stoer zijn om jezelf te verantwoorden bij de politie. We zien u graag verschijnen om uw kant van het verhaal te horen’, aldus de politie op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Sta je als 16 jarig meisje te helpen bij een triathlon evenement bij Lent /Nijmegen. Terwijl je de deelnemers de juiste kant op wijst, stopt er plotseling een auto bij je. Hoe kan dit? De auto rijdt op het parcours en hoort hier dus niet. Je spreekt de bestuurder netjes aan maar de bestuurder is boos. Hij MOET naar zijn visstek en kan daar nu niet komen. Hij is zo agressief dat hij het meisje een klap in het gezicht geeft. Meisje even buiten bewustzijn waardoor de bestuurder alsnog naar zijn favoriete visstek kon gaan. Of niet want we hebben hem niet meer kunnen vinden. Wanneer het meisje weer bij komt, gaat ze toch maar even naar de EHBO-post. Beschadigd netvlies en mogelijk een whiplash… Ze is voor verder onderzoek naar de huisartsenpost gebracht. Via deze weg roepen wij de bestuurder op om zich te melden bij de politie. Als jij jezelf stoer genoeg vindt om als volwassen man een 16 jarig meisje neer te slaan dan moet je ook zo stoer zijn om jezelf te verantwoorden bij de politie! Wij zien u graag verschijnen om uw kant van het verhaal te horen. Ook anderen, die het incident gezien hebben, verzoeken wij zich te melden bij de politie! 0900-8844 #politie #Nijmegen #trinijmegen #Lent #geweld #mishandeling #getuige #shameonyou #Spiegelwaal

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Nijmegen Oost (@pol_wa_nijm_oost) op