Cash geld, miljoenen sigaretten en drie Porsches in beslag genomen bij invallen in Venlo

De politie heeft bij een gezamenlijk actie van de Douane, FIOD en Duitse politie invallen gedaan in Venlo en onder meer cash geld en drie Porsches in beslag genomen.

Naar aanleiding van een lopend onderzoek door de Duitse politie naar handel en bezit van verdovende middelen, is er vandaag in Venlo op een tweetal locatie een doorzoeking geweest. Op de luchthaven van Düsseldorf werd een man uit Venlo aangehouden als verdachte in deze zaak.

Bij doorzoekingen van een pand en garagebox aan de Diamanthof werden meerdere dure horloges en enkele tienduizenden euro’s cash. In garageboxen op een terrein aan de Amnesty Internationallaan werden meerdere goederen aangetroffen door politiemedewerkers. Drie auto’s van het merk Porsche zijn in beslag genomen en afgevoerd.

Daarnaast zijn ook grote hoeveelheden sigaretten, het zou gaan om miljoenen sigaretten, en goederen voor de mogelijke inrichting van een hennepkwekerij aangetroffen. Bij de actie werden veel agenten ingezet en de Duitsepolitie heeft in de omgeving wuppertal met honderd man invallen verricht in deze zaak.