Vrouwe Justitia is de personificatie van het recht. © via Wikimedia Commons

Cel voor samen met partner verkrachten vrouw in hotelkamer Hoofddorp

Een vrouw is door de rechtbank veroordeeld voor de verkrachting van een andere vrouw samen met haar partner in een hotelkamer in Hoofddorp.

De destijds 21-jarige vrouw had samen met haar partner met het slachtoffer afgesproken voor een seksafspraak in een hotel. Er was gesproken over enige mate van geweld, namelijk SM. Het slachtoffer vertelde zenuwachtig te zijn maar werd door de verdachte gerustgesteld en overgehaald naar de kamer te gaan. Eenmaal binnen begon direct alle ellende.

Het slachtoffer wilde weggaan maar werd bij haar keel gegrepen. Vervolgens zijn er verregaande seksuele en gewelddadige handelingen bij haar verricht. Zo kneep de medeverdachte haar keel dicht en sloeg haar met een riem en een bamboestok. Ook de verdachte sloeg het slachtoffer met bamboestokken. Ze dwong het slachtoffer meerdere keren een klysma met een doucheslang te ondergaan. 

De rechtbank in Noord-Holland heeft de vrouw schuldig bevonden en veroordeeld voor het medeplegen van verkrachting en mishandeling in het hotel in Hoofddorp. Er is 18 maanden gevangenisstraf opgelegd. Haar partner, een 52-jarige man, kreeg in 2021 5 jaar en 7 maanden opgelegd voor deze verkrachting en andere verkrachtingen.