Club BLU heeft beloning uitgeloofd voor gouden tip over granaatlegger

De Rotterdamse Club BLU heeft een beloning uitgeloofd voor de gouden tip in verband met een handgranaat voor de deur.

In de nacht van 26 april werd bij Club BLU een handgranaat gevonden. De politie kwam ter plaatse en heeft een onderzoek ingesteld. Eerder waren er ook al geweldsincident bij de club waaronder een beschieting en het neerleggen van een handgranaat.

De eigenaar van de club heeft nu in overleg met de politie een beloning uitgeloofd van 15.000 euro die leidt naar de dader of daders. Wat de aanleiding is van de granaten en andere geweldsincident is niet bekend en wordt onderzocht door de recherche.

Dit bericht bekijken op Instagram

Aan degene die aanwijzingen of inlichtingen verstrekt, die kunnen leiden tot de aanhouding, althans het bekend worden van de identiteit van de dader(s) c.q mededader(s) van een incident bij Club BLU Rotterdam. Zoals in verschillende media bekend is gemaakt is er op 26 april rond 2:45 een handgranaat gevonden voor de deur. De club was op dat moment gesloten. Heb jij iets gezien of gehoord? Wij zijn op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben de boven genoemde datum en tijdstip. Heeft u informatie? bel dan met 0900-8844. Anoniem informatie verstrekken kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Wenst u informatie te delen buiten politie om, dan kan dat ook via: info@clubblu.nl of door te bellen met 071 – 2032021. De door u verstrekte informatie zal op discrete wijze worden behandeld. Mocht uit uw tip blijken dat u over informatie beschikt die alleen bij de dader(s) en/of direct betrokkenen bekend is en mocht dit leiden tot aanhouding en veroordeling van verdachte(n), zal club BLU over gaan tot uitkering van de beloning. Indien door meer dan één persoon rechtens op uitkering van de beloning aanspraak zal worden gemaakt, zal aan elk van hen een deel van de beloning worden uitgekeerd, in evenredigheid met de waarde van de verstrekte informatie.

Een bericht gedeeld door CLUB BLU (@clubblunl) op