Lijntjes cocaïne © crime nieuws

Clubhuis motorclub No Surrender per direct gesloten na inval en doorzoeking politie

Het clubhuis van motorclub No Surrender is gesloten na een inval en doorzoeking van de politie. Bij de actie werd onder meer harddrugs gevonden en zijn aanhoudingen verricht.

De politie doorzocht het clubhuis in Haarlem op last van de officier van justitie. Bij deze doorzoeking werden onder andere verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen. Daarnaast hield de politie tien mannen aan in de leeftijd van 17 tot en met 55 jaar. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Uit de bestuurlijke rapportage van de politie aan de burgemeester naar aanleiding van het strafrechtelijk onderzoek, bleek dat er criminele activiteiten plaatsvinden in het clubhuis. Na de doorzoeking besloot de burgemeester het pand per direct te sluiten. Het clubhuis van No Surrender staat op gemeentegrond en clubhuizen van motorclubs zijn in de gemeente Haarlem niet toegestaan. Nu blijkt dat zich in het pand criminele activiteiten voordoen, wil de gemeente de ontstane situatie onmiddellijk beëindigen. Aldus de politie.