Maccie en FB pillen © crime-nieuws.nl (Crime Nieuws)

Cocaïne, pillen, MDMA en wiet gepakt in woning Rotterdam na anonieme tip

De Rotterdamse politie heeft na een anonieme tip een doorzoeking gedaan in een woning en een flinke hoeveelheid verschillende soorten drugs aangetroffen. Het gaat om wiet, MDMA, cocaïne en pillen.

Agenten stelden donderdagmiddag een onderzoek in bij de woning aan de Kellogplaats na een tip dat er gedeald zou worden. De politie ging verhaal halen bij de bewoner die de agenten vrijwillig naar binnen heeft gelaten. Vrijwel direct werd een sterke wietlucht geconstateerd. Daarnaast zagen ze op de tafel zakjes cocaïne liggen, wat wiet en een holster van een wapen.

Na toestemming van de bewoner om verder te zoeken, troffen de agenten in dozen grote zakken gevuld met toppen wiet aan. In totaal ongeveer 3 kilogram. Verder vonden ze zakken met XTC pillen, een berg zakjes gevuld met harddrugs en een sealapparaat. Alles werd in beslag genomen, net als een schouderholster en een patroon.

De 33-jarige bewoner werd aangehouden, net als een 53-jarige man die ook in de woning aanwezig was. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de mogelijke drugsdealpraktijken vanuit de woning.