Wietplant © crime nieuws

Coffeeshop in Den Bosch doorzeefd met kogels uit automatisch vuurwapen

Afgelopen nacht is coffeeshop ‘Chip n Dale’ in de Hinthamerstraat in Den Bosch doorzeefd met kogels uit een automatisch vuurwapen. Er zou zeker twintig keer geschoten zijn. Bij de schietpartij raakte niemand gewond.

Bij de politie kwam rond 04.30 uur melding dat er geschoten zou zijn op het betreffende pand. Ter plaatse bleek dit inderdaad zo te zijn. De politie vermoedt dat de coffeeshop beschoten is met een automatisch wapen.

Kort daarna kwam er melding binnen van een autobrand aan de Condordialaan, eveneens in Den Bosch. Het voertuig dat in brand stond, een Audi S4, is mogelijk gebruikt bij de beschieting van coffeeshop ‘Chip n Dale’.

In de Hinhamerstraat in het centrum van Den Bosch zitten meerdere coffeeshops. Deze week is één van de eigenaressen van die andere coffeeshops aangehouden omdat zij mogelijk iets te maken zou hebben met twee mannen die tientallen kilo’s drugs bij zich hadden. Vermoedelijk was de drugs bestemd voor de coffeeshop. Of de beschieting van vannacht iets te maken heeft met dit incident is vooralsnog niet te zeggen.

Wietplant © crime nieuws
Wietplant © crime nieuws