Crimineel trekt sprintje na veroordeling en ontsnapt uit rechtbank met best wel hele slechte beveiliging

Een man die net door de rechter schuldig werd bevonden inzake ontvoering weet op simpele wijze te ontsnappen. Hij trekt een sprintje en weg is de veroordeelde ontvoerder!

De opmerkelijke en makkelijke ontsnapping vond plaats in Albanië. De rechter had zojuist bepaald dat de verdachte schuldig is aan ontvoering. De man ziet de bui al hangen, pakt zijn kans en rent weg. Heeft hij geluk dat niemand harder kan rennen dan hem. De voortvluchtige ontvoerder is nog steeds op vrije voeten.

De rechtbank moet echt iets aan de beveiligingsmaatregelen gaan doen want dit is best wel lachwekkend. Er staat een soort van poortje die door niet bemand wordt. Dan heb je er ook natuurlijk helemaal niets aan en de beveiligers/agenten kunnen wel iets aan hun conditie doen.

[fvplayer src=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Crimineel-trekt-sprintje-na-veroordeling-en-ontsnapt-uit-extreem-slecht-beveiligde-rechtbank.mp4″ splash=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Crimineel-trekt-sprintje-na-veroordeling-en-ontsnapt-uit-extreem-slecht-beveiligde-rechtbank.mp4″ width=”568″ height=”320″]