De 28-jarige man die bij een winkelcentrum aan de Cypresstraat in Breda ernstig toegetakeld en beschoten werd door zeker twee mannen is in het ziekenhuis overleden.

Rond 13.30 uur is er zeker zes keer geschoten op een parkeerplaats bij een winkelcentrum in de wijk Tuinzicht. De 28-jarige man uit Breda raakte daarbij zwaargewond en is later in het ziekenhuis overleden. Volgens getuigen zou de man voor hij neergeschoten werd al in zijn hoofd zijn gestoken met een priem. Op de parkeerplaats zijn ook een hakbijl en een steekwapen aangetroffen en in beslag genomen voor onderzoek.

Na het geweldsincident zijn twee verdachten er lopend vandoor gegaan. Daarna is een rode Mini Cooper met ten minste één van de verdachten daarin weggereden. Later diezelfde middag zijn twee verdachten aangehouden. Het is onduidelijk of zij ook degene zijn die wegrenden of wegreden na het incident. De politie vermoedt dat meer mensen betrokken zijn geweest en is op zoek naar meerdere verdachten. Ook een woning in de Pijnboomstraat is in verband hiermee doorzocht. De recherche heeft een onderzoek ingesteld.