Derde aangehouden verdachte inzake dubbele liquidatie A’dam-West is Hamza B.

Inmiddels is er meer bekend geworden over de identiteit van de 26-jarige Amsterdammer die recent is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de liquidaties in de Staatsliedenbuurt.

Volgens Crimescene.pro is de verdachte aangehouden op luchthaven Ibn Batouta in Tanger toen hij zijn vriendin ging ophalen die net was aangekomen. De Marokkaanse en Nederlandse politie hebben samengewerkt bij deze aanhouding. Vermoedelijk werd zijn vriendin al getapt en gevolgd en kon hij zo worden opgespoord.

Over de identiteit van de verdachte is ook meer bekend. Het gaat om de 26-jarige Amsterdammer Hamza B. De Marokkaanse autoriteiten zouden dit hebben bevestigd aan Crimescene.pro. Zijn naam zou na de dubbele liquidatie in de Staatsliedenbuurt regelmatig als mogelijke betrokkene zijn genoemd in de Marokkaanse gemeenschap in Amsterdam, aldus Crimescene.pro.

Op dit moment zitten er drie personen vast in verband met de wildwest schietpartij op 29 december 2012 in de Staatsliedenbuurt, waarbij Youssef Lkhorf en Saïd el Yazidi koelbloedig werden geliquideerd, het gaat om Adil A., Anouar B. en de laatst aangehouden verdachte Hamza B. Het onderzoek is nog in volle gang en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl