© Pixabay on Pexels.com

Derde vluchtauto vuurwapengevaarlijke Lucky dodelijke schietpartij Zwijndrecht gevonden

De politie heeft de derde vluchtauto van de vuurwapengevaarlijke Lucky, die gezocht wordt voor de dodelijke schietpartij in Zwijndrecht, gevonden.

In het onderzoek naar de 49-jarige voortvluchtige Minh Nghia Vuong, is dinsdagavond in Hoek van Holland een derde vluchtauto aangetroffen. De zwarte Seat Ibiza stond geparkeerd op de Dolphijnstraat. Omdat vermoed werd dat Vuong mogelijk bij een kennis zou verblijven, werd een woning in de omgeving binnengevallen en doorzocht. De verdachte is niet aangetroffen. Het onderzoek is in volle gang. Er is een beloning van 30.000 euro voor de gouden tip.

De politie maakte eerder bekend dat Minh Nghia Vuong na de schietpartij van auto zou zijn gewisseld. Hij stapte in een Skoda Octavia en sloeg verder op de vlucht. De tweede auto werd na tips aangetroffen op de Kuinder in Rotterdam Zevenkamp. Het voertuig is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Lucky, zoals Vuong bekendstaat,wordt gezocht voor het doodschieten van een 66-jarige vrouw. Haar 38-jarige dochter raakte zwaargewond bij de schietpartij op een parkeerplaats bij een winkelcentrum.

De politie heeft de naam en foto vrijgegeven van de vermeende schutter en roept mensen die hem zien op om contact op te nemen.