In Turkije is een dief gepakt die een wel heel speciaal verstopplekje had voor zijn buit. De gestolen goederen bewaarde de dief netjes in zijn achterste.

Dat meldt Daily Sabah. De dief, de 24-jarige Ö.A., werd gepakt op verdenking van diefstal. Omdat de man nog al raar liep was de politie ervan overtuigd dat hij iets in zijn lichaam had verstopt.

Daarop werd besloten om een röntgenfoto te laten maken om te kijken of de man iets ingeslikt heeft of verstopt. De dief bleek twee gouden ringen, twee gouden oorbellen en twee kettingen in zijn achterste te hebben verstopt.

Helemaal raar is het feit dat de radioloog die het onderzoek uitvoerde ook het slachtoffer was van de dief. De radioloog herkende de specifieke versieringen van de juwelen en was in shock toen ze hoorde dat de politie de man tijdens een inbraak in haar huis hebben aangehouden.

Heel apart allemaal dat de Turkse politie uitkomt bij de radioloog die ook toevallig het slachtoffer is van de dief. De gestolen juwelen zijn na een goede schoonmaakbeurt en luchtverfrisser overgedragen aan de politie. De dief zit vast.