Een dievegge in de Verenigde Staten had een zeer opmerkelijke bergplaats voor haar gestolen buit. De dievegge had 5 ruggen buitgemaakt van haar vriend en die verstopt in haar kont. Ondanks de vindingrijke bergplaats is ze toch gepakt.

Bobby Gulley de vriend van de dievegge had al enige tijd een vermoeden dat zijn vriendin, Christie Black, geld van hem stal. Daarop besloot hij haar in de val te lokken door twee enveloppen met geld erin open bloot op een voetbaltafel te leggen en te gaan slapen.

De volgende ochtend werd hij wakker en zag dat zijn geld inderdaad gestolen was. Gulley confronteerde zijn vriendin daarmee en wilde weten waar het geld gebleven is. Na een tijdje doordrammen gaf ze eindelijk toe het geld te hebben gestolen en in haar kont te hebben verstopt.

De dievegge heeft nog verwoede pogingen gedaan om haar buit uit haar kont te krijgen maar dit mislukte allemaal. Hevig bloedend uit haar kont werd ze met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Daar werd het geld uit haar kont gehaald en door de politie meegenomen als bewijsmateriaal. De vrouw is aangeklaagd voor diefstal.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl