Dochter muzieklegende Michael Jackson beroofd van creditcard na goede daad

De dochter van muzieklegende Michael Jackson is beroofd van haar creditcard toen ze een stel lifters probeerde te helpen. Ze heeft letterlijk stank voor dank gekregen voor haar goede daad.

De 19-jarige Paris Jackson heeft op haar Instagram (story/verhaal) een post gepubliceerd waarin ze verteld over wat haar is overkomen. Naar eigen zeggen nam ze een stel lifters mee in haar auto omdat ze medelijden met de jongeren had. Volgens Paris waren ze helemaal van de kaart en heeft ze eten voor ze gekocht en één van de lifters zelfs een paar van haar eigen sokken gegeven.

Toen ze de lifters had afgezet en thuis keek in haar portemonnee, bleek dat haar pinpas/creditcard verdwenen was. Zoals Paris het zelf zei: ‘This b—h f–ing stole my debit card dude’. Ze gaat verder en zegt: ‘I gave you guys a f—ing ride across L.A. and I do my very, very best to be the best Uber driver ever, even though I’m not a part of Uber and you steal my s–t, dude? What the f–k!’

Dit is echt een geval van stank voor dank. Dan denk je iemand te helpen en dan gaat diegene er vandoor met jou bezittingen. Paris was er in ieder geval snel over heen want snel na de post over de stelende lifters heeft de dochter van M.J. foto’s en video’s gepubliceerd waarin ze zich vermaakt met vrienden.

i’m not a regular mom. i’m a cool mom. 💁🏼🐶

Een bericht gedeeld door Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) op