Dode in kofferbak bij ziekenhuis Almelo vermoord na ruzie over corona en vaccinaties

De vrouw die dood werd gevonden in de kofferbak van een auto in Almelo, is vermoedelijk vermoord na een ruzie over vaccinatie.

Dat meldt RTV Oost. De verdachte is haar 43-jarige echtgenoot. De man meldde zichzelf bij het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Er werd verder onderzoek ingesteld waarna het lichaam in de auto werd gevonden.

Volgens verschillende personen die dichtbij het stel stonden zouden de twee al enige tijd ruzie hebben over de coronamaatregelen en vaccinatiebeleid. De vrouw zou haar echtgenoot hebben verboden om nog langer contact te hebben met gevaccineerden, waaronder zijn ouders. Ruzie hierover is vermoedelijk zo hoog opgelopen waarna de man zijn vrouw naar verluidt om het leven bracht.

Op woensdagochtend meldde de 43-jarige man zich bij het ziekenhuis in Almelo na een mislukte zelfmoord. Hij had geprobeerd zijn polsen door te snijden. Het lichaam van zijn vrouw lag op dat moment in de kofferbak op de parkeerplaats van het ziekenhuis. De verdachte zit vast en de politie doet nu verder onderzoek naar de moord en mogelijke motieven.