Dode, kogels en een zwaargewonde bij wilde achtervolging politie en schietende ex

Er zijn beelden vrijgegeven van een wilde achtervolging door de plaats Dearborn in Michigan waarbij er geschoten werd en de politie één van de wagens meerdere keren ramde. Eén van de betrokkenen beroofde zichzelf van het leven.

Het begon volgens de politie afgelopen woensdag toen twee mannen ruzie kregen om een vrouw. De ex-vriend van de dame in kwestie confronteerde haar nieuwe vriend en had vuurwapens meegenomen. Dit mondde uit in een wilde achtervolging waarbij de nieuwe vriend werd geraakt door kogels.

De man reed naar het ziekenhuis terwijl de ex nog steeds op zijn hielen zat. In de video is te zien hoe de ex in de grijze wagen achter de zwarte SUV aan zit. De politie ramt zijn auto meerdere keren maar hij weigert te stoppen.

Het gaat er heftig aan toe en voor de deur van een ziekenhuis schiet de ex zichzelf door het hoofd. De nieuwe vriend rent naar binnen om behandeld te worden aan zijn verwondingen. De politie heeft een onderzoek ingesteld en dashcam beelden van de wilde achtervolging vrijgegeven.

[fvplayer src=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Dode-kogels-en-gewonde-bij-wilde-achtervolging-met-schietende-ex.mp4″ splash=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/img_9879.jpg” width=”568″ height=”320″]