Maandagavond is bij een schietpartij voor winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn een dode gevallen. Het slachtoffer werd op de parkeerplaats onder vuur genomen en werd daarbij naar verluidt in zijn borst geraakt.

Getuigen meldden dat er vooraf aan de schietpartij een ruzie was tussen het slachtoffer en de dader. Na de schietpartij vluchtte de schutter, maar er is volgens de politie iemand aangehouden. Wat de toedracht was wordt nog onderzocht. Ook de identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. De politie onderzoekt de zaak.

(UPDATE)

Inmiddels is meer bekend geworden omtrent de toedracht en identiteit van het slachtoffer en de vermoedelijke schutter. Het slachtoffer is een 46-jarige man uit Alphen.

Rond 18.00 zou hij en een 37-jarige man, eveneens uit Alphen, ruzie hebben gekregen op de parkeerplaats van winkelcentrum de Herenhof. Daarbij ontstond een worsteling en werd een schot gelost. Het slachtoffer werd in zijn borst geraakt en overleed ter plekke. De 37-jarige verdachte meldde zich later op het politiebureau. Hij zit vast en wordt verhoord.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl