Dode vrouw Den Bosch vermoedelijk doodgestoken door broer

De vrouw die woensdag 17 april dood werd gevonden in een woning aan de Bokkelaren in Den Bosch, is volgens mensen uit haar omgeving door haar eigen broer om het leven gebracht. Dinsdag zou hij zijn opgepakt vanwege huiselijk geweld jegens zijn zus. Nadat de politie hem weer in vrijheid had gesteld, is hij teruggegaan naar de flat en heeft haar doodgestoken.

De politie wil/kan dit verhaal nog niet bevestigen. Verschillende bronnen melden Omroep Brabant dat de broer al zou zijn aangehouden in verband met de dood van de vrouw. Echter woensdagmorgen liet de politie weten dat er nog geen aanhoudingen zijn verricht in verband met de dodelijke steekpartij.

Volgens buurtbewoners wilde de man geld van zijn zus om drugs te kunnen kopen. Toen hij dat niet kreeg mishandelde hij haar. Dinsdagavond heeft de politie hem weer vrij moeten laten. Hij zou direct teruggekeerd zijn naar de woning van zijn zus, waarna hij haar van het leven heeft beroofd. De politie heeft inmiddels bevestigd dat er dinsdag iemand is aangehouden, maar wil niet zeggen of dit de broer is van het slachtoffer.

De zaak kwam aan het licht toen een bezorgd familielid van de vrouw zich woensdagmiddag op het politiebureau had gemeld. Dit zou een andere broer van de vrouw zijn geweest. Volgens een bekende van de familie is het slachtoffer zo toegetakeld dat ze haar niet mochten zien. De broer die zijn zus zou hebben vermoord, is een ‘bekende’ van de politie en van de GGZ.

De politie wil nog niet veel kwijt over de moordzaak. Ze bevestigen wel dat er dinsdag iemand is aangehouden in de woning in de Bokkelaren. Maar of het hier gaat om de broer van het slachtoffer wil de politie niet zeggen. Wel laten ze weten dat ‘alle opties’ zullen worden onderzocht.