Donald Trump poept in zijn dure broek voor ‘El Chapo’

Donald Trump de miljardair met raar haar zou naar verluidt contact op hebben genomen met de FBI nadat hij bedreigd is via het twitteraccount dat van niemand minder dan Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán zou zijn. Trump poept in zijn broek voor ‘El Chapo’.

Donald Trump poept vermoedelijk niet echt in zijn broek maar grijpt de kans aan om even in de media te komen. Hij is naar de FBI gestapt nadat @ElChap0Guzman het volgende twitterde: “Keep fucking around and I’m gonna make you swallow your bitch words you fucking whitey milkshitter”.

Tweet 'El Chapo' Donald Trump

De twitteraccount @ElChap0Guzman wordt vermoedelijk beheerd door één van zijn zoons. Dit is echter niet te verifiëren. De hele familie lijkt zeer actief te zijn op twitter van Chapo’s zoons tot dochter. En mogelijk ‘El Chapo’ zelf ook.

Niet dat hij zelf tweet maar het wordt vermoedelijk wel met zijn instemming en medeweten gepost. Want de twitteraccounts van zijn zoons lijken echt te zijn, afgaande op onder meer de foto’s. En al die zoons volgen allemaal het twitteraccount van papa @ElChap0Guzman.

Joaquin 'El Chapo' Guzmán Loera, een baas.
Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán Loera, een baas.