Dood van Anass neigt steeds meer naar suïcide

De politie heeft steeds sterkere aanwijzingen dat de dood van de 13-jarige Anass Aouragh uit Wassenaar een geval van zelfmoord is. Welke aanwijzingen dat precies zijn is niet bekendgemaakt.

De politie zegt, zoals ze vaker zeggen, dat in deze fase van het onderzoek een misdrijf nog niet kan worden uitgesloten.

De jongen is woensdagavond nadat hij wat folders is rond gaan brengen niet meer teruggekeerd naar huis. Daarop werd direct groot alarm geslagen en werd een Amber Alert verspreid. Maar dat mocht helaas niet baten want een dag later werd het stoffelijk overschot in een natuurgebied bij Wassenaar gevonden.

Op internet gaan er al geruchten rond dat de 13-jarige jongen ‘anders’ zou zijn. Of zich ‘anders’ zou gedragen en kleden maar of hij daarom zelfmoord heeft gepleegd is vooralsnog niet duidelijk. Volgens klasgenoten en buurtgenoten werd Anass wel vaak gepest.

Of dit de aanwijzingen zijn waar de politie op doelt of dat ze ook andere indicaties hebben om te neigen naar suïcide is niet bekendgemaakt.

Bron: Politie