© Pixabay on Pexels.com

Doodgeschoten personen in woning Roermond na incident relationele sfeer

De doodgeschoten personen in een woning in Roermond zijn om het leven gekomen bij een incident in de relationele sfeer.

Bij de hulpdiensten kwamen woensdagavond meldingen binnen dat er rond 18.30 uur schoten zouden zijn gehoord buiten een woning aan de Kasteel Hillenraedtstraat. Het gealarmeerde onderhandelaarsteam is met spoed ter plaatse gegaan maar kreeg geen contact met de mensen in de woning. Meerdere hulpdiensten werden ingeschakeld en er werd groot opgeschaald. Een eenheid van de Dienst Speciale Interventies kwam ter plekke en ging de woning binnen. Daar troffen zij de beide slachtoffers aan.

De recherche is bezig met het onderzoek naar de achtergrond van het dodelijk schietincident. Donderdag hebben rechercheurs in de woning aan de Kasteel Hillenraedtstraat onderzoek gedaan. De plaats delict is inmiddels opgeheven en de woning is vrijgegeven aan de nabestaanden van de bewoonster.

Naar aanleiding van de gebeurtenis komen er signalen binnen dat er sprake zou zijn van stalking in deze zaak. De politie kan bevestigen dat dit heeft gespeeld, maar brengt nu volgens een woordvoerder in kaart wat er precies wanneer is gebeurd. Meer informatie kan in het belang van het onderzoek op dit moment niet over worden gegeven.