De politie in Reuver heeft twee mannen aangehouden die ervan worden verdacht twee ander mannen te hebben willen aanrijden op de stoep. De bestuurder bleek onder invloed van cocaïne.

Rond 03.00 uur liepen twee jongens uit Reuver over de St. Jozefweg toen ze zagen hoe een automobilist de stoep op reed, in hun richting. Het tweetal gaf aan net op tijd weg te hebben kunnen springen waardoor een aanrijding werd voorkomen.

Agenten gingen op zoek naar het voertuig en troffen de auto aan op de Sportlaan. De bijrijder werd aangehouden maar de bestuurder ging er gelijk vandoor. Zijn vluchtpoging mislukte vrij snel toen hij over een hek probeerde te klimmen. Hij deed nog een laatste poging en sloeg de agent maar werd overmeesterd en aangehouden, na heel veel verzet.

Op het politiebureau werd een kleine hoeveelheid cocaïne aangetroffen bij de verdachte bestuurder. In de auto werd een weegschaal en spullen gevonden die gebruikt kunnen worden bij drugsdealen. De bestuurder is 30 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Eemsmond. De bijrijder is een 37-jarige man uit Reuver. De bestuurder bleek cocaïne te hebben gebruikt.