Super Mazing Haze © Crime-Nieuws.nl

Dozen met namaak kleding in kofferbak leiden politie naar wiethok in woning

De politie in Tilburg heeft na een controle van een man dozen met namaak merkkleding aangetroffen. In zijn woning bleek hij nog meer namaak merkkleding te hebben en ook nog een wiethok.

Een politieagente zag de man rond 20.45 uur over de Bredaseweg rijden. Omdat de auto opvallend veel schade had besloot hij de bestuurder te controleren. Tijdens de controle bleek dat de man eerder een ongeval had gehad en nog niet alle schade had laten herstellen.

Toen de bestuurder zijn kofferbak opende, trof de politie tientallen nieuwe schoenen aan. Het vermoeden bestond dat het hier ging om namaak merkkleding. In zijn woning in de wijk Korvel werd die avond ook onderzoek gedaan. Hier trof de politie een grote hoeveelheid nepparfums, neptassen en nepkleding aan. Alles werd in beslag genomen.

Terwijl agenten de auto van de man doorzochten, troffen zij een busje pepperspray aan. In de woning werden nog twee busjes aangetroffen. De busjes met pepperspray zijn in beslag genomen. Dit was niet alles want in zijn woning werd naast namaak kleding, parfum en tassen ook nog een wiethok aangetroffen. In totaal stonden er 305 planten.

De 31-jarige man uit Tilburg zit vast voor verder onderzoek en verhoor. De wietplanten en namaak kleding, parfum en tassen zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.