Gisteren heeft de politie in Dorst elf personen op heterdaad betrapt bij het knippen van wiet. Het gaat om tien vrouwen en één man. Allen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tevens zijn er dozen vol reeds geknipte toppen aangetroffen en in beslag genomen.

Rond 13.00 uur stelde de politie een onderzoek in naar een woning aan de Generaal Mackzekstraat na een binnengekomen tip. Agenten gingen ter plaatse en zagen vijf personen die via de achterdeur de woning wilden verlaten.

Het vijftal rook nogal naar wiet en bij nader controle bleken er nog zes personen in de achtertuin te staan. Ook lagen er her en der verspreid over de tuin plastic handschoenen en schoenhoesjes. Van buiten konden de agenten zien dat er een grote bos wietplanten op de grond in de woonkamer lag.

Hierop werden alle aanwezige verdachten opgepakt. Het gaat om tien vrouwen in de leeftijd van 27 tot en met 73 jaar oud woonachtig in Terheijden, Breda en Oosterhout en één 42-jarige man afkomstig uit Breda. In de woning werd een aanzienlijke hoeveelheid geknipte toppen, verspreid over een aantal dozen, gevonden. In totaal werd er ruim 38 kilogram aangetroffen. Tevens stonden er 575 potten met nieuwe aarde klaar voor een nieuwe ronde. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exploitant(en).

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl