Drie jaar cel voor koken hoofd sekspartner

In Duitsland is een 44-jarige man veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar, voor het doden en koken van zijn partner. Het Openbaar Ministerie had echter levenslang geëist.

De 44-jarige verdachte en de 37-jarige slachtoffer hadden elkaar ontmoet op het internet. De twee mannen hielden beide van bizarre seksspellen en hadden elkaar hierin gevonden. Begin dit jaar waren de twee weer eens bezig, toen de verdachte zijn partner, met toestemming, vastmaakte aan het bed en zijn mond en neus afplakte.

Maar na enige tijd realiseerde de man dat niet alles volgens plan was gegaan en zijn partner was gestikt. Dat was niet zijn bedoeling, maar het kwaad was al geschied en hij sneed het lichaam in stukken. Vervolgens kookte de man het hoofd van zijn partner. Waarom hij dat deed is een groot raadsel.

Een maand later vond de politie de lichaamsdelen in de flat nadat de dader een zelfmoordpoging had gedaan.

Waarom de man zo een lage straf heeft gekregen? Want volgens hem wilde hij zijn partner helemaal niet doden. Maar wilden ze beide wel gevaarlijke seks hebben, wat dit keer fout is gegaan. De rechter geloofde de man en legde hem een gevangenisstraf op van slechts drie jaar.