UPDATE: Drietal uit Haaksbergen vermist in Turkije

Drie inwoners van Haaksbergen zijn sinds enige tijd vermist in Turkije. Het gaat om Joey Hoffman, Bjorn Breukers en Sebahat Derya. Het drietal was samen in de plaats Silifke.

De politie meldt dat het drietal samen is gereisd naar Silifke en dat Joey is meegegaan om te helpen bij de bouw van het huis van Bjorn en Sebahat. Tussen 8 en 10 juli zou Joey naar Nederland vertrokken zijn. Toen hij niet in Nederland aankwam is bij de politie gemeld dat Joey vermist was. Agenten hebben gesproken met mensen uit de directe omgeving van Joey. Op 21 juli heeft de politie voor het laatst telefonisch contact gehad met Bjorn en Sabahat. 27 juli heeft familie bij de politie gemeld dat ze worden vermist.

De politie maakt zich zorgen en heeft het onderzoek uitgebreid. Er is contact met de politie in Turkije. Familie van Joey Hoffman is naar het land gereisd en gaat daar ook melding doen van de vermissing. Dit zal ook leiden tot een uitbreiding van de zoektocht in Turkije. Hopelijk worden Joey, Bjorn en Sabahat snel in goede gezondheid teruggevonden. Aldus de politie. Klik hier voor een foto van Bjorn en Sabahat en hier voor een foto van Joey.

UPDATE: De politie meldt dat er een teken van leven is gekomen van Sabahat Derya. Dat teken is via social media bij de familie binnengekomen. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie.