Dronken man wil nog meer drank

Op woensdagavond 16 januari heeft een dronken man een winkelier mishandeld omdat hij geen drank meekreeg.

Rond kwart over 10 ’s avonds kwam een 29-jarige man een winkel aan het Kamp in Amersfoort binnen. De beschonken man had al aardig wat drankjes achterover geslagen maar hij was nog niet klaar. Hij had heelveel zin een paar biertjes maar had daar niet de benodigde financiële middelen voor.

Dus vroeg hij zeer vriendelijk doch dringend aan de 38-jarige winkelmedewerker of hij wellicht vier biertjes mee zou mogen nemen die hij morgen natuurlijk direct zou betalen. De winkelmedewerker zei dat dit niet mogelijk was.

Daar was de beschonken man niet van gediend en begon hem direct uit te schelden. De winkelmedewerker verzocht hem eveneens vriendelijk doch dringend om de winkel te verlaten en begeleidde hem naar de uitgang.

Daarop gaf de 29-jarige Amersfoorter hem een vuist in zijn gezicht. De medewerker verdedigde zichzelf en kreeg de agressieve man onder controle met de hulp van een klant.

Politieagenten hebben de man overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling en de verdachte zit nog vast voor nader onderzoek.

Bron: Politie