Drugs, geld, auto’s en dure kleding in beslag bij actie politie inzake bevoorrading straatdealers

De Utrechtse politie heeft een actie gehouden in verband met een onderzoek naar de bevoorrading van straatdealers. Hierbij werden onder meer drugs, geld, auto’s en kleding in beslag genomen.

De politie in Utrecht heeft opnieuw drie verdachten gearresteerd die in verband worden gebracht met de handel in verdovende middelen. Het gaat om mannen die ervan worden verdacht een rol te hebben gespeeld in de bevoorrading van straatdealers. Dit komt na de arrestatie van twaalf vermoedelijke dealers vorige week. De politie heeft tijdens huiszoekingen bijna een kilo aan harddrugs aangetroffen, evenals een aanzienlijke hoeveelheid contant geld en andere waardevolle spullen.

Twee van de verdachten werden op dinsdag 4 april in hun woonplaats aangehouden, terwijl de derde verdachte op donderdag 6 april werd gearresteerd. Alle drie de verdachten zitten momenteel in hechtenis. Naast de drugs en het geld heeft de politie ook drie auto’s, diverse telefoons en dure merkkleding in beslag genomen.

De politie in Utrecht is vastberaden om de handel in verdovende middelen aan te pakken en zal doorgaan met het uitvoeren van grootschalige acties om dealers van de straat te halen. Het is belangrijk dat de gemeenschap zich bewust is van deze illegale activiteiten en de politie ondersteunt bij hun inspanningen om de veiligheid en het welzijn van de stad te waarborgen.