Gisteren heeft de politie in Amsterdam op verschillende plekken aanhoudingen en doorzoekingen verricht bij het oprollen van een drugsbende. De verdachten, mannen uit Amsterdan van 20 t/m 53 jaar oud, worden verdacht van het in georganiseerd verband produceren en verhandelen van drugs.

Tussen 10.00 en 13.00 uur werden alle aanhoudingen en doorzoekingen uitgevoerd. Twee mannen werden met behulp van een arrestatieteam aangehouden in hun auto. Een verdachte kreeg bezoek van een arrestatieteam in zijn woning aan het Ambonplein.

De laatste twee verdachten werden in hun woning aangehouden door politieagenten. In totaal werden acht woningen en enkele voertuigen van de verdachten doorzocht. Bij de doorzoekingen troffen ze weegschalen, telefoons, sieraden en contant geld aan en in beslag genomen.

Drie van de aangehouden verdachten staan in de zogenaamde Top 600 lijst van de politie en gemeente Amsterdam. Het onderzoek naar de drugshandel is nog gaande en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl