De politie heeft in De Meern een drugsdealer gepakt met een assortiment aan drugs.

Agenten zagen de verdachte in de nacht van maandag op dinsdag rijden en hadden een vermoeden dat de man naar een bepaalde locatie op weg was. De politie is daar snel naartoe gereden en hebben hem opgewacht. Eenmaal aangekomen werd de verdachte en een koper aangetroffen.

De politie sprak de man aan en tijdens een fouillering bleek dat hij drugs en een taser bij zich had. Na de drugsvangst besloot de politie zijn woning te doorzoeken. Daar werden drugs, een aantal telefoons en een nepwapen aangetroffen. De verdachte is vastgezet voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.

Dit bericht bekijken op Instagram

Aanhouding drugsdeal Zoals was te volgen in de story vanavond een aanhouding gedaan naar aanleiding van een heterdaad drugsdeal. Wij reden door De Meern op het moment dat wij een bekende deugsdealer zagen rijden. Omdat wij het vermoeden hadden dat deze onderweg was om drugs af te leveren op een specifieke locatie, hebben wij de persoon daar opgewacht. Daar troffen wij zowel de koper als de dealer aan. Bij de verdachte werd een hoeveelheid drugs en een taser (afbeelding 1) aangetroffen. Naar aanleiding van onze aanhouding is door de collega's van @politie_vleutendemeern samen met @politieutrechtcentrum een zoeking gedaan bij de woning van de verdachte in De Meern. In de woning zijn de goederen van afbeelding 2 aangetroffen. Mooie vangst! De verdachte is opgehouden voor onderzoek.^RW #politieleidscherijn #demeern #drugs #drugsvangst #politie #datwasschrikken #scherp #volgdestory #taser #softdrugs #harddrugs #030 #wapens #pepperspray #roodgloeiend #heterdaad #aanhouding

Een bericht gedeeld door Politie Utrecht Leidsche Rijn (@politie_leidscherijn) op