Drugslab ontdekt bij onderzoek kwekerij

Donderdag 15 augustus heeft de politie in een loods in Standdaarbuiten een amfetaminelab aangetroffen en ontmanteld. Er zijn drie aanhoudingen verricht.

Naar aanleiding van een onderzoek naar een hennepkwekerij en een gestolen vrachtauto stuitte de politie toevallig op een amfetaminelaboratorium in een loods aan de Oude Kerkstraat. De betreffende loods hoort bij een champignonkwekerij. De gestolen vrachtauto werd wél gevonden alsmede een gestolen personenauto. Beide zijn in beslag genomen en afgevoerd.

Ten tijde van het onderzoek trokken twee mannen nogal de aandacht nadat ze zich verdacht hadden gedragen. Wat dat verdachte gedrag dan was is niet bekendgemaakt. Wat wel bekend is, is dat ze reden in een bedrijfsauto in de buurt van het drugslab. Wellicht was dat al verdacht genoeg. Bij controle van hun voertuig trof de politie diverse vaten met grondstoffen aan die, naar alle waarschijnlijkheid, bestemd waren voor het lab.

Het duo, een 38-jarige man uit Oss en een 29-jarige man uit Breda, werd daarop aangehouden. Tevens is een 48-jarige man uit Zevenhuizen aangehouden betreffende het drugslab. De politie onderzoekt de zaak.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie