De veroordeelde kindermoordenaar Marcel Hesse. © Politie Bochum

Duitse kindmoordenaar opgepakt in cafetaria na klopjacht

De 19-jarige kindmoordenaar Marcel Hesse is na een klopjacht gepakt door de politie. De arrestatie vond plaats in een cafetaria in Herne.

Dat heeft de Duitse krant Bild bekendgemaakt. De 19-jarige Marcel Hesse wordt nu al een aantal dagen gezocht door de politie in Duitsland in verband met minimaal één moord. Een 9-jarige buurjongen van Hesse werd door hem om het leven gebracht en de beelden zijn vervolgens op het dark web geplaatst. Er zijn ook audio opnamen online verschenen (zie hieronder!) van de opgepakte Hesse.

Na de gruwelijke moord sloeg Hesse op de vlucht. Tijdens zijn vlucht heeft hij mogelijk een tweede slachtoffer gemaakt. Daarvan verschenen ook beelden (foto’s) online. De politie onderzoekt of de tweede moord echt heeft plaatsgevonden of dat de berichten online zijn gezet door een trol.

Eerder vandaag werd er nog een grote zoekactie gedaan in Mönchengladbach net over de grens bij Limburg. De politie had een tip gekregen dat hij op het station gezien zou zijn. Dit blijkt nu niet te kloppen hij was blijkbaar in Herne waar hij werd aangehouden in een cafetaria.

https://www.youtube.com/watch?v=BCHvx9XiifQ