© Crime-Nieuws.nl

Dure horloges (Rolex) en partij wiet aangetroffen bij doorzoekingen gemeentes Westland en Maassluis

Bij controles in de gemeentes Westland en Maassluis zijn onder meer dure horloges en een partij wiet aangetroffen en in beslag genomen.

Op woensdag werd de controle uitgevoerd waarbij verschillende overheidsorganisaties betrokken waren. Er zijn een woning en vijf bedrijfspanden doorzocht. Er zijn volgens een woordvoerder verschillende misstanden geconstateerd waaronder een partij wiet in een bedrijfspand. Daarnaast zijn een aantal overtredingen vastgesteld op gebied van huisvesting en milieu. Ook zijn meerdere gegevensdragers, zoals computers en telefoons en vijf luxe horloges in beslag genomen voor nader onderzoek.

Aan deze controle werkten de gemeenten Maassluis en Westland, politie-eenheid Den Haag en Rotterdam, de Belastingdienst, Openbaar Ministerie, Omgevingsdienst Haaglanden, Milieudienst Rijnmond en Stedin mee, onder coördinatie van het RIEC Den Haag. Tijdens de actiedag zijn de overheidspartners ondersteund door defensie. Mogelijk worden er bestuurlijke maatregelen genomen in verband met de drugsvangst en inbeslagname van de horloges.