chapo serie netflix, chapo serie univision, chapo docu video, chapo series tv
'El Chapo' in de Altiplano gevangenis (nog voor zijn spectaculaire tunnel ontsnapping).

‘El Chapo’ de serie binnenkort op Netflix

Dat alles omtrent Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán volle zalen trekt is wel duidelijk. Dat dachten Netflix en Univision ook die een serie over het leven van de drugsbaas gaan maken.

Samen met Univision is Netflix van plan een serie netals ‘Narcos’ te maken over het leven van Chapo. De drugsbaas is ‘hot’ en verkoopt goed. Het is niet de eerste serie die over hem gemaakt gaat worden. History Channel heeft ook aangekondigd een documentaire-serie, met de naam ‘Cartel’, over de drugsbaas te gaan maken. Dit doen ze samen met de maker van ‘Narcos’.

De nieuwe serie van Netflix en Univision zal voor het eerst te zien zijn in 2017. Eerst bij Univision en vervolgens wereldwijd via Netflix. Wat de naam zal zijn van de serie is nog niet bekend.

Een team journalisten van Univision kwam onlangs in het nieuws toen ze Chapo’s vrouw op beeld vastlegden terwijl ze haar man bezocht in de gevangenis in Juarez. De aanwezigheid van de journalisten werd niet gewaardeerd en later op de avond moesten ze na een telefoontje onder zware beveiliging de stad uit.